Upptäck fantastiska London

Den engelska huvudstaden London är ett väldigt populärt resmål, och det är lätt att förstå varför. Denna stad har massor med saker att bjuda på som sevärdheter, shopping och har något för alla.

När man tänker på London tänker man kanske främst på pubar, vackra byggnader och andra klassiska engelska saker. Men det finns mycket mer att göra än att se de klassiska engelska sevärdheterna som Big Ben, Tower Bridge och Buckingham Palace.

För dig som är fotbollsintresserad är få städer lika fullspäckade av lag som London. I den engelska högstaligan, Premier League spelar inte mindre än fem lag från London. Arsenal, Tottenham, West Ham, Chelsea och Crystal Palace. Dessutom finns Watford som ligger väldigt nära London. Som du märker finns det mycket fotboll för dig om du är sugen.

Men det är inte det enda man kan göra i London. Shopping är något man verkligen kan ägna sig åt i den engelska huvudstaden. Klassiska Oxford Street erbjuder många möjligheter för dig som turist.

Något som blivit allt populärare när man är i London är att gå på musikal. Mamma Mia och Lejonkungen är två fantastiska musikaler som går att se i London. Eller kanske den fantastiska klassikern Phantom of the Opera skulle kunna vara ett alternativ?

Om inte något av de här sakerna låter lockande så finns det så klart ett klassiskt alternativ. Gå in på en pub, beställ fish and chips och njut av atmosfären. Kanske köper du en öl också. Ha en trevlig resa.