I väntan på flyget

Du har säkert varit med om att du fått vänta på en flygplats, ibland kortare stunder och i bland onödigt länge. Vissa gånger så har vi själva gjort någon felbedömning när vi bokade flygbiljetterna och vissa gånger så kan det vara flygbolaget som schabblat till det.

Oavsett så finns det stunder då man verkligen behöver någon form av sysselsättning för att få tiden att gå, och att sitta och vänta på en flygavgång kan verkligen gå långsamt, främst om man sitter och titta på klockan hela tiden. Ett hett tips om man sitter och väntar är att sätta ett larm på sin mobiltelefon i god tid så att du inte somnar eller gör något som gör att du kan missa din avgång. Var alltså uppmärksam på tiden.

Här följer några bra tips på vad du kan hitta på under en längre väntan på en flygplats. Mobiltelefon är absolut en bra vän i nöden och den kan du verkligen utnyttja under tiden du väntar. Kolla upp om du hittar någon Hotspot med fritt WiFi så det inte går så mycket av egen surfpott.

  • Kolla på film via Netflix eller någon annan streamingtjänst som du prenumerera på.
  • Det finns säkert något ställe online där du kan spendera både tid och pengar för något casinospel, vem vet du kanske vinner ihop reskassan.
  • Lyssna på ljudbok kan vara både en skön avkoppling och ett härligt tidsfördriv, leta upp någon av dina favorit författare
  • Genom Spotify så finner du mängder av musik som du kan lyssna på och samtidigt som att sitta titta på allt folk som strömma igenom en flygplats kan vara riktigt intressant.

Ja, det var några tips på vad du kan hitta på om du har tid att spendera på en flygplats, det finns säker fler saker som kan vara intressanta att skriva om, detta gör vi vid ett annat tillfälle.