Bjuda vännen på en överraskning

Sommaren börjar lida mot sitt slut och snart så är hösten över oss med allt vad det innebär. Det blir mörkare allt fortare på kvällarna och man försöker minnas tillbaka till de ljuva sommarkvällarna som man hade under semestern. Det kan vara läge att planera någon resa innan vintern tar sitt grepp över oss varför inte bjuda vännen på en överraskning.

Romantiska resor behöver inte betyda att man ska åka utomlands utan man kan likaväl hålla sig inom landets gränser för några sköna mysiga dagar tillsammans. Boka rum på något av de hotell Elite har runt om i Sverige med din käresta och skäm bort varandra med något lyxigt. Det är skönt att ha något att se fram emot efter man jobbat ett tag och hösten börjar att krypa allt närmare.

Varför vänta ända fram tills den 14 februari då det är Alla Hjärtans dag med en romanistisk resa. Planera redan nu för en härlig resa med den som står dig närmast. Det behöver inte vara någon lång tripp utan det kan räcka väl med en resa till grannstaden för att få uppleva romantik. Ta en titt på om det händer något speciellt dit du planerar att åka. Kan hända att det är någon trevlig konsert eller annat som kan vara av intresse.

Vi hoppas att ni får den romantiska tripp som ni önskar och att allt blir som ni planerat.