Att bo på en egen ö

liten medelhavs ö

Många har någon gång i livet drömt om att bo på en egen ö, helt bortkopplad från civilisationen. Att få helt privata sandstränder där man får bada och sola helt ostört. Varför inte göra denna drömmen verklighet för i alla fall ett tag genom att boka en semester?

Olika nivåer

Precis som med allt annat när man reser så kan priserna variera något enormt när man reser. Samtidigt som vissa öar kan kosta över hundra tusen per natt så kan andra hyras för bara några tusenlappar per vecka. Vid de billigare alternativen så brukar de flesta befinna sig på lite mer nordliga breddgrader vilket dock kanske inte är lika lockande. För att boka en hel ö i till exempel Karibien i en vecka så behöver man dock oftast hosta upp ett par tiotusentals kronor.

Många gånger går det dock att hyra endast en liten del av en Ö vilket kan spara stora pengar. På detta sättet får man uppleva i alla fall en del av ”egen ö” känslan utan att behöva offra allt för mycket av sina besparingar. Det är dock klart bättre att helt enkelt vinna en sådan upplevelse utan att i princip behöva spendera några pengar själv.

Köpa en ö

Om man har haft turen att vinna en ännu större summa pengar så kanske man vill köpa en egen Ö permanent. På sidan Vladi Private Islands så säljs varje år tusentals olika öar, världen över och är den perfekta startpunkten i ditt sökande.